top of page

MetroVoice Information Network

Public·17 members
Santiago Nguyen
Santiago Nguyen

Eraser(1996)5 Beschikbare Ondertitels


Het bekijken van video's is een handige manier om kijkers te helpen beter te begrijpen waar deze video's precies over gaan. Je bent hier aan het juiste adres als je een video hebt opgenomen en wilt weten hoe je ondertitels in MP4 kunt coderen. Dit bericht introduceert 4 beste manieren om u te helpen MP4-ondertitelaar toe te voegen.
Eraser(1996)5 Beschikbare ondertitels


Download Zip: https://www.google.com/url?q=https%3A%2F%2Ftinourl.com%2F2uij49&sa=D&sntz=1&usg=AOvVaw01dLtMGgJMeSKRh5PRdDHaJe kunt individuele of meerdere ondertitels aan je video's toevoegen door SRT-bestanden te uploaden, automatisch te genereren of handmatig te typen. Stappen worden vermeld op de pagina; dus u kunt het dienovereenkomstig doen zonder gedoe.


U kunt dienovereenkomstig naar MP4 ondertitelen, of u dit nu handmatig of met een SRT-bestand wilt doen. U kunt het daarna zelfs bewerken. U kunt het lettertype, de grootte, de uitlijning, de kleur, enz. kiezen. Het is meer dan een hulpmiddel om ondertitels te bewerken, u kunt het zelfs naar andere videoformaten converteren als u dat wilt. Bovendien kunt u het op elk apparaat doen, inclusief Windows- en macOS-computer, iPhone, Android en andere mobiele telefoons.


Het heeft een eenvoudige interface om u te laten zien hoe u in 4 stappen ondertiteling aan MP4 kunt toevoegen. En je kunt de stappen aan de rechterkant zien, dus je kunt er gewoon op klikken om de ondertitels te uploaden en te bewerken. U kunt ook op de knop voor automatisch genereren van ondertitels klikken.


Je kunt verschillende applicaties van derden uit de iPhone App Store halen om ondertitels toe te voegen aan MP4 zonder computer als je liever afmaakt wat je wilt op een mobiele telefoon. Hier is iMovie een van de meest aanbevolen opties die u zou moeten proberen.


Als je Android of andere mobiele telefoons gebruikt, kun je vergelijkbare tools ook vinden in hun app of Play Store. Volg de eenvoudige tutorial om het te installeren en voeg vervolgens ondertitels toe aan MP4 zoals je wilt.


Er zijn altijd betere opties om ondertitels aan MP4 toe te voegen. U kunt ze dienovereenkomstig proberen en degene kiezen die het beste bij uw behoeften past. Je mag FoneLab Video Converter Ultimate niet missen, waarmee je met eenvoudige klikken ondertitels kunt toevoegen, formaten kunt converteren, video's kunt bewerken en meer.


De ondertitels worden altijd onderaan in het midden van de video geplaatst. U kunt veel infaden in en uit tekst vinden. U moet echter statische ondertitels toevoegen aan iMovie in plaats van wiebelen. iMovie biedt geen exacte ondertitelingsfuncties. Als je ondertitels aan een video in iMovie wilt toevoegen, kun je deze tutorial over iMovie-ondertitels hier bekijken. 041b061a72


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page